Uncategorized

Anthony Edwards en Julie White in Designated Survivor seizoen 3

Anthony Edwards Designated Survivor seizoen 3

Nu er hard gewerkt wordt aan het derde seizoen van Designated Survivor is er ook nieuws over de cast naar buiten gekomen. Uiteraard keren de bekende gezichten terug in het derde seizoen, maar we zullen ook nieuwe namen zien. Anthony Edwards en Julie White zijn toegevoegd aan de cast.

Opnames gestart

Onlangs deelde Italia Ricci, Emily Rhodes in de serie, op Instagram dat ze zich klaarmaakte voor de opnames van het derde seizoen van Designated Survivor. Dat had ze een paar maanden geleden niet kunnen vermoeden, want eerst werd de serie gecanceld, voordat Netflix de serie oppikte.

Anthony Edwards en Julie White in seizoen 3

In dit onverwachte derde seizoen van Designated Survivor zullen Anthony Edwards en Julie White hun opwachting maken. Beide acteurs krijgen een bijrol in de serie. Voor Edwards is het een weerzien met Neal Baer, showrunner van Designated Survivor. Edwards werkte eerder al met Baer samen in de tijd van ER, waarin hij Mark Greene speelde. Baer is alweer de vijfde showrunner van Designated Survivor.

In Designated Survivor seizoen 3 speelt Edwards Mars Harper, de chief of staff. Hij doet alles op zijn eigen manier en moet Tom Kirkman zo goed mogelijk ondersteunen in de politiek zware tijden. Om te slagen kan hij niet iedereen te vriend houden en dus zal hij regelmatig in de clinch liggen met anderen in het Witte Huis. Zo botst hij regelmatig met Lorraine Zimmer, gespeeld door Julie White. Zimmer is de nieuwe campagneleider van het team van Kirkman, maar heeft ook haar eigen agenda.