Designated Survivor cast seizoen 1

Cast

Designated Survivor is een spannende politieke serie, waarbij Tom Kirkman uit het niets president van de Verenigde Staten wordt, nadat alle belangrijke politici om het leven zijn gekomen bij een aanslag. Wie is wie in Designated Survivor en door welke acteurs worden ze gespeeld?

Politici

Designated Survivor draait uiteraard voor een groot deel om de politici. Om Kirkman, die plotseling president wordt, maar juist ook om andere politici, want zij ruiken hun kans nu er groentjede macht heeft in het Witte Huis. Wat zijn de belangrijkste politieke tegenstanders van president Kirkman en op wie kan hij juist wel rekenen? Maak kennis met de politici uit Designated Survivor:

Tom Kirkman
Seth Wright
Emily Rhodes
Aaron Shore
Peter MacLeish
Lyor Boone
James Royce
Kimble Hookstraten
Abe Leonard

Familie Kirkman

De familie Kirkman draait in Designated Survivor voornamelijk om Tom en Alex. Ook hun twee kinderen, Leo en Penny, verschijnen zo nu en dan in de serie. In het tweede seizoen maakte ook de schoonmoeder van Tom haar intrede in de serie.

Tom Kirkman
Alex Kirkman
Leo Kirkman
Penny Kirkman

FBI

Hannah Wells
Jason Atwood
John Forstell
Mike Ritter

Bad Guys / Samenzweerders

Naast de personages die er in Designated Survivor alles aan doen om de daders van de aanslag op Het Capitool op te pakken, spelen de daders zelf uiteraard ook een belangrijke rol in de serie.

Peter MacLeish
Brooke Mathison
Nestor Lozano ‘Catalan’
Beth MacLeish
Jay Whitaker
Patrick Lloyd