Emily Rhodes Designated Survivor

Emily Rhodes

Emily Rhodes wordt in Designated Survivor gespeeld door Italia Ricci. Rhodes is een belangrijke schakel in het team van president Tom Kirkman en zelfs voor hij president werd werkte ze al samen met hem.

Emily Rhodes uit Designated Survivor

Emily Rhodes ontwikkelde zich in Designated Survivor tot één van de meest betrouwbare personen voor Tom Kirkman. Dat is ook niet zo vreemd, want toen Kirkman nog een betrekkelijk onbekende politcus was in de Verenigde Staten was zij al zijn rechterhand. Toen Kirkman noodgedwongen tot president van Amerika werd benoemd, opende dat ook deuren voor Rhodes. De deuren van het Witte Huis wel te verstaan. De ambitieuze Rhodes hoopte vurig op de positie van Chief of Staff, maar deze baan ging uiteindelijk naar Aaron Shore. Voor een verstoorde relatie tussen Rhodes en Shore zou dat overigens niet zorgen.

Ondanks dat Rhodes wel degelijk teleurgesteld was dat Kirkman haar niet benoemde tot Chief of Staff kreeg zij een belangrijke taak in de regering van president Kirkman. Ze werd Special Advisor van de president. Haar mening bleef van ongelooflijk grote waarde voor Kirkman, omdat hij wist wat hij aan haar had. Hoewel Emily duidelijk moest wennen aan het leven in het Witte Huis ontwikkelde ze zich in rap tempo tot een geliefd persoon binnen de muren van het belangrijkste gebouw van Amerika.

Rhodes kende een zeer moeilijke tijd als Special Advisor van Tom Kirkman. Zij was ook betrokken bij het onderzoek naar de aanslag waarbij president Richmond om het leven kwam. Bij dat onderzoek kreeg ze schokkende informatie in handen, waardoor haar kijk op Shore plotseling veranderde. De positie van Shore zou later zelfs onhoudbaar blijken en werd Rhodes alsnog de Chief of Staff van president Kirkman.

Over actrice Italia Ricci

Italia Ricci werd in 1986 geboren op 29 oktober. Haar volledige naam is Stephanie Italia Ricci en ze is Canadese van nationaliteit. Ze werd geboren in Richmond Hill en maakte op twintigjarige leeftijd haar acteerdebuut. Italia Ricci heeft een relatie met de Canadese acteur Robbie Amell. Sinds 15 oktober 2016 zijn zij met elkaar getrouwd. Behalve van Designated Survivor is Italia Ricci van veel meer films en series bekend. Zo speelde Ricci rollen in de serie Supergirl en was ze te zien in Beta House en Don Jon.

Toch blijft haar rol als Emily Rhodes de grootste rol voor Italia Ricci tot nu toe. Het betekende haar definitieve doorbraak als actrice. Bijkomend voordeel voor Ricci is wellicht dat de opnames van Designated Survivor grotendeels plaatsvinden in Canada.