Nieuws

Designated Survivor seizoen 2 in maart weer terug op Netflix

Designated Survivor vervolg Netflix seizoen 2

Designated Survivor seizoen 2 wordt in maart weer hervat op Netflix. Vandaag (donderdag) is de laatste aflevering van 2017 toegevoegd aan het aanbod, daarna zullen we het dus een behoorlijke tijd zonder moeten doen.

Cliffhanger

De tiende aflevering van Designated Survivor is dus voor enige tijd de laatste aflevering. Net als vorig jaar wordt er na de tiende aflevering een midseason break ingelast. Vorig jaar ging dat gepaard met een zeer spannende cliffhanger en ook dit jaar was dat weer het geval.

De kijker blijft met grote vragen achter, want hoe gaat het nu verder in het Witte Huis van president Tom Kirkman? Op het antwoord zal dus tot maart gewacht moeten worden.

Wanneer gaat Designated Survivor seizoen 2 verder op Netflix?

Designated Survivor seizoen 2 wordt op Netflix vervolgd vanaf 1 maart 2018. Zoveel kan geconcludeerd worden op basis van een bericht van ABC, de uitzendgemachtigde van Designated Survivor in Amerika. Daar wordt de draad op 28 februari weer opgepakt. In Nederland volgt de nieuwste aflevering van de serie steevast een dag later op Netflix. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Netflix dit vasthoudt en dus gaat Designated Survivor seizoen 2 verder op 1 maart 2018.

Het tweede deel van seizoen 2 zal uit twaalf afleveringen bestaan, zodat het totaal in het voorjaar uitkomt op 22 episodes. Wanneer de laatste aflevering van Designated Survivor seizoen 2 wordt uitgezonden is nog niet bekend. Vermoedelijk zal dit ergens in mei het geval zijn. In die tussenliggende periode wachten er nog een hoop spannende afleveringen, want dat er nog een hoop gaat gebeuren in het vervolg van seizoen 2 is wel duidelijk na de cliffhanger. De verhoudingen zijn behoorlijk op scherp gesteld, dus spanning is gegarandeerd.

Seizoen 3 Designated Survivor

Of er na het einde van het tweede deel ook nog een seizoen 3 van Designated Survivor komt is nog niet bekend. Dat hangt af van de plannen van ABC en de makers van de serie. Indien zij nog voldoende potentie zien om verder te gaan met Designated Survivor, dan behoort seizoen 3 tot de mogelijkheden.