Nieuws

Hoe laat staat Designated Survivor op Netflix?

Hoe laat staat Designated Survivor op Netflix?

Designated Survivor seizoen 2 is vanaf donderdag 28 september op Netflix te zien, maar hoe laat verschijnt de aflevering precies online? Een dag eerder is de aflevering in Amerika en Canada bij ABC te zien, dus er moet enige tijd tussen zitten. Vandaar dat de nieuwe afleveringen van Designated Survivor pas ‘s ochtends op Netflix verschijnt.

Deal met ABC

In Nederland heeft Netflix de exclusieve uitzendrechten van Designated Survivor, maar de streamingdienst is niet de opdrachtgever van de serie. De Amerikaanse televisiezender ABC is het officiële thuis van Designated Survivor. Door een deal tussen Netflix en ABC staat de nieuwste aflevering spoedig in Nederland online.

Hoe laat verschijnt nieuwe aflevering Designated Survivor op Netflix

Hoe laat de nieuwste aflevering van Designated Survivor seizoen 2 op Netflix Nederland te zien is werd niet bekend gemaakt door de streamingdienst. De eerste aflevring van Designated Survivor seizoen 2 verscheen echter om 09.00 uur in de ochtend op Netflix. Dat was slechts enkele uren na afloop van de uitzending in Amerika. Ontzettend snel dus. De verwachting is dat Netflix ook de overige afleveringen van het tweede seizoen om 09.00 uur aan het aanbod zal toevoegen.

De nieuwe afleveringen van het eerste seizoen van Designated Survivor stonden ook wekelijks om 09.00 uur al klaar op Netflix. Toen zat er echter ook meer tijd tussen de afleveringen. Nederland liep gedurende het eerste seizoen van de populaire serie één week achter op Amerika. Dat verschil is voor het tweede seizoen dus veel kleiner.