Uncategorized

Nog twee nieuwe acteurs in Designated Survivor seizoen 3

Benjamin Watson Desginated Survivor (1)

Lauren Holly zal te zien zijn in het derde seizoen van Designated Survivor. De actrice is toegevoegd aan de cast van de door Netflix overgenomen serie en zal de rol van Lynn Harper gaan spelen. Ook Benjamin Watson is nieuw in de cast van de populaire serie.

Opnames in volle gang

De opnames van het derde seizoen van Designated Survivor zijn momenteel in volle gang. Uiteraard is de bekende cast bestaande uit onder andere Kiefer Sutherland, Italia Ricci, Adan Canto en Kal Penn ook weer van de partij, maar voor het nieuwe seizoen zijn er ook enkele nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast.

Harper is dus één van die nieuwe gezichten. Zij speelt in seizoen 3 Lynn Harper, de vrouw van Mars Harper, de nieuwe Chief of Staff van Tom Kirkman. Enige tijd geleden werd al bekend dat Mars Harper gespeeld zal worden door Anthony Edwards, onder andere bekend van ER. Nu is dus ook duidelijk geworden wie zijn vrouw is.

Naast Harper is ook Benjamin Watson gecast voor een rol in Designated Survivor seizoen 3. De acteur speelde onder meer in The LA Complex en gaat in Designated Survivor Dontae Evans, een homoseksuele man, spelen, de nieuwe Digital Officer van het Witte Huis.