Sneak Peek

Sneak Peek: Designated Survivor seizoen 2, aflevering 17

Designated Survivor Fallout

Het einde van Designated Survivor seizoen 2 nadert langzamerhand en dat is te merken ook. De makers van de serie bouwen de spanning inmiddels flink op. Aflevering zestien was de spannendste aflevering van het seizoen tot dusver en dus verwachten we ook heel wat van aflevering 17, Overkill.

Oorlog

President Tom Kirkman heeft na de aanslag op een metrostation in Washington de oorlog verklaard aan Kunami. De twee landen leefden al op gespannen voet met elkaar, ma na de recente gebeurtenissen is het tijd om in te grijpen, meent Kirkman. De emir van Kunami stuurt een ambassadeur naar Washington om te praten over de problematiek. Ondertussen ontdekt FBI-agent Hannah Wells dat de emir iets verbergt dat dodelijke gevolgen kan hebben.

Michael J. Fox

Vanaf Overkill zal ook Michael J. Fox zijn entree in de serie maken. Het was al eerder bekend geworden dat hij een gastrol zou krijgen in Designated Survivor, maar nog niet in welke afleveringen. Nu is duidelijk dat hij in alle resterende afleveringen van seizoen 2 een rol zal spelen.