Winactie

Win kaarten voor het optreden van Kiefer Sutherland in Utrecht

Kiefer Sutherland TivoliVredenburg 2018

Kiefer Sutherland komt naar Nederland voor een optreden in TivoliVredenburg Utrecht. We kennen Sutherland natuurlijk allemaal als president Tom Kirkman uit Designated Survivor, maar hij is ook singer-songwriter. Wij mogen van TivoliVredenburg twee keer twee toeganskaarten weggeven voor zijn show in Utrecht op 8 juni!

Kiefer Sutherland

Het is niet voor het eerst dat Kiefer Sutherland als artiest naar Nederland komt. Zo stond hij vorig jaar met zijn band in Tilburg en Amsterdam op het podium. Ook in 2018 laat Sutherland Nederland dus niet links liggen en lukte het TivoliVredenburg om hem te boeken. Op vrijdag 8 juni staat hij met zijn band in de Pandora-zaal.

Kiefer Sutherland in Down In A Hole

Down In A Hole is het eerste album dat door Kiefer Sutherland is uitgebracht. Dit was in 2016 en sindsdien toert Sutherland met zijn band de wereld rond om het album te promoten. De elf nummers laten zich het beste kenmerken als countrymuziek en werd door de recensenten erg goed ontvangen. De nummers zijn geschreven door Sutherland zelf en zijn goede vriend Jude Cole.

Kiefer Sutherland in Pandora, TivoliVredenburg

Kiefer Sutherland kan live aan het werk gezien worden in TivoliVredenburg op vrijdag 8 juni. Er zijn nog kaarten te koop, maar wij mogen van TivoliVredenburg ook twee keer twee kaarten weggeven! De kaarten zijn te koop vanaf 34 euro, maar je hebt nu dus zelfs een kans om gratis bij het concert van Kiefer Sutherland te zijn! Om kans op de kaartjes te maken vragen we je om je gegevens in onderstaand formulier achter te laten en antwoord te geven op de vraag. Voor de echte fans van Kiefer Sutherland is het uiteraard geen moeilijke vraag, maar zo weten we wel zeker dat de kaarten bij de juiste personen terecht komen! Onder het formulier kun je Can’t Stay Away beluisteren, één van Sutherland’s tracks.